Социалната мрежа ТикТок ще започне да обозначава съдържание, създадено чрез

...
Социалната мрежа ТикТок ще започне да обозначава съдържание, създадено чрез
Коментари Харесай

ТикТок започва да означава съдържание, създадено чрез изкуствен интелект

Социалната мрежа ТикТок ще стартира да отбелязва наличие, основано посредством изкуствен интелект, когато то се качва от избрани платформи, съобщи Асошиейтед прес. ТикТок уточни, че това е част от напъните му за битка с дезинформацията, популяризирана в обществената медия.
Прочетете още
" Потребителите и основателите на наличие са толкоз въодушевени по отношение на изкуствения разсъдък и с какво той може да способства за творчеството им и опцията им да се свързват с аудиторията. В същото време желаеме да подсигурим, че хората могат да разграничават обстоятелства от фикция ", сподели Адам Пресър от ТикТок.

Политиката на ТикТок по-рано беше да предизвиква потребителите да маркират наличие, генерирано или редактирано в забележителна степен посредством изкуствен интелект.

Експерти и политици показват угриженост по отношение на вероятното влияние на генеративния изкуствения разсъдък, когато такива принадлежности се употребяват за основаване на подвеждащо наличие и оказват въздействие върху огромния брой избори, които ще се проведат по света през 2024 година.

Внедряването на новата система стартира от през днешния ден и през идващите седмици би трябвало да обхване всички консуматори по света.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР