Първият концерт ще бъде на 11 август (петък) в Za

...
Първият концерт ще бъде на 11 август (петък) в Za
Коментари Харесай

Cavo, Bedroom и Za Zú посрещат музиканти, впечатлили целия свят

Първият концерт ще бъде на 11 август (петък) в Za Zú Lounge & Restaurant

Те са обиколили целия свят поради магическите звуци на своите електронни цигулки. Свирили са пред Айфеловата кула и Ниагарския водопад, изнасяли са концерти в пустинята и пред емблематични крепости. Те са: Димитрис Исарис и Джордж Гайтанос! Виртуозни цигулари, които идват в България за три извънредни изяви.

Световноизвестни като DuoViolins,  двамата музиканти са едни от най-търсените клубни актьори от Миконос, до Санторини, през Бахрейн, Торонто и Париж. Техните изяви са запаметяващи се и мъчно се разказват с думи – това са неповторими акомодации на типичен рок, поп, етно и джаз класики, изпълнени безусловно онлайн. Репертоарът им включва и съвременни диско шлагери, които ловко съчетават със звуците на своите електронни цигулки.

Първият им концерт ще бъде на 11 август (петък) в Za Zú Lounge & Restaurant.  Ден по-късно на 12 август (събота) те ще се изявят на плаж Смокиня, в Cavo beach club & restaurant. Същата вечер след 23.00ч  Duo Violins ще завладяват най-голямата клубна сцена на Балканите – Bedroom Beach. Заедно с тях юе бъде и любимецът на родната аудитория – Consoul Trainin. Роденият в Гърция DJ, от години живее и работи в Дубай. 2016г. се оказа фундаментална година за него, в която стартира интернационалния си  хит “Take Me To Infinity ”.  

Песента е преди всичко в класациите на повече от 40 страни. Той е диджеят, който направи ремикс на шлагера на Адел „ Skyfall “, от кино лентата за Джеймс Бонд и идва в България за същински празненство маратон.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР