Първият финалист на България в плуването при мъжете и първи

...
Първият финалист на България в плуването при мъжете и първи
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов: Не направих това, което исках в Токио

Първият финалист на България в плуването при мъжете и първи наш представител на такава фаза в този спорт на Олимпийски игри от 33 години насам Йосиф Миладинов се върна в София и показа усещанията си от прекарването в Токио.

“Всичко е наред, връщам се с усмивка, тъй като това са ми първите олимпийски игри. За жал, не съумях да направя това, което желая, само че не всеки път може да съм на върха. След почивката ще се окуражавам да върша още веднъж мощни плувания. Исках да си подобря персоналното достижение, само че не съм обезверен, просто не съм удовлетворен.



Много добре се усещах на първото и второто плуване, само че най-после умората ми натежа и се случи по този начин, че плувах по-бавно. Имам още много работа, с цел да стигна до огромния хайлайф.

Влязох на край, това е ужасно, тъй като видях какво е да плуваш с тези хора на най-високо равнище. Надявам се на идната Олимпиада отново да съм там.

Имам доста неща за възстановяване, да вземем за пример, обръщането и старта - там съм доста обратно. Подводното ми е положително, само че след почивката ще виждам да поправя всичко.

Благодаря на всеки един, на цяла България, че станаха рано да гледат финала и да ме поддържат от у дома. Имаше и неприятни мнения по наш адрес, не знам за какво бяха тези неприятни неща. Отишли сме на Олимпиада и желаеме да създадем нещо положително за България, само че постоянно ще има такива хора.

Следващите ми цели са централизирана подготовка за идващото европейско и международно, а след това ще мислим за Париж. Не желая да мисля за резултат там обаче, тъй като зависи от подготовката и проекта, уповавам се всичко да е наред.



Имам потребност от много дълга отмора, ще си умря, до момента в който плуването ми залипсва.

Оттук нататък ще повеждам подготовката с лагери отвън България, не би трябвало да се застоявам единствено в София. Надявам се на разнообразна подготовка. Могат да се подобрят доста неща като условия. Басейнът в София е 50-метров и е прекрасен, само че постоянно има неща за възстановяване. Но в България също може да го направиш, стига да имаш предпочитание за труд.

Бих определил представянето си като ужасно, тъй като натрупах персонален опит, а и беше превъзходно да съм измежду такива велики хора. За страдание, не можах да направя това, което желая, само че идващият път ще виждам да съумея.

Дори се успах преди финала, толкоз ми беше добре, само че не знам какво се случи”, сподели Йосиф пред репортерите при посрещането му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР