Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на качествения хумор

...
Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на качествения хумор
Коментари Харесай

Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на хумора и усмивките в Стара Загора

Първият Фестивал на комедията ще събере феновете на качествения комизъм и усмивките, довечера, на 11 август , в залата на Културен център „ Стара Загора “.

Стендъп комедиантите от „ The Comedy club “ са подготвили и специфичен Подкаст онлайн още в 17.00 часа. Местата са с предварителна резервация и вход от 5 лв., оповестяват от Общината в града.

Едни от най-хубавите български стендъп комици идват под липите, с цел да разсмеят публиката с най-хубавите си смешки. Изключителен интерес провокира новината за оповестеното в 21.00 часа на 11 август шоу и билетите за него свършиха за дни. С наслада и неспокойствие екипът на Фестивала разгласи в допълнение излизане на сцената за почитателите на занимателните разкази.

Фестивалът на комедията в България е основан от старозагореца Иван Кирков . Първото му издание се случва в София през 2014 година, като към този момент има вярна аудитория в няколко огромни български града. С поддръжката на Община Стара Загора тази година към листата е прибавена и Стара Загора, а упоритостта е да стане традиция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР