Първият ерген на България Виктор Стоянов вече открито плюе предаването,

...
Първият ерген на България Виктор Стоянов вече открито плюе предаването,
Коментари Харесай

Виктор Стоянов призна: Съжалявам, че бях Ергенът!

Първият ерген на България Виктор Стоянов към този момент намерено плюе предаването, което го направи прочут. Бившият фитнес инструктор не крие своята злост към Би Ти Ви, които очевидно не са били правилни финансово към него. В диалог със фенове брюнетът съобщи, че въобще не харесва присъединяване си в шоуто и едва ли в този момент би приел да се включи отново.



След като изтече договорът му с шоуто, Виктор Стоянов самичък се ожали в поредност изявленията, че не е взел даже стотинка хонорар за присъединяване си, а обещанията за телевизионна кариера в Би Ти Ви по този начин и не се реализираха. Сега мачото непосредствено съобщи в отговор на въпрос „ Какво не хареса в предаването? ” с късото, само че тъкмо:„ Участието ми в него ”. Явно Стоянов към този момент го счита за неточност, въпреки че „ Ергенът ” го направи национално прочут.

Преди няколко месеца в изявление за седмичника " Уикенд " Виктор Стоянов даже бе още по-краен. Той съобщи, че нищо от обещаното му от продуцентите и малкия екран не се е случило и се извини на девойките, които са взели участие. " Те въобще не бяха такива, каквито ги демонстрираха, имаше прекомерно недодялан монтаж ", призна тогава Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР