Първи снимки на извергите, убили руския шампион по борба Сергей

...
Първи снимки на извергите, убили руския шампион по борба Сергей
Коментари Харесай

Ето ги извергите, убили шампиона по борба в Москва

Първи фотоси на извергите, умъртвили съветския първенец по битка Сергей Чуев, бяха публикувани от " Рен ТВ ".

На тях се виждат осем арестувани за побоя с съдбовен край. Изданието добавя, че акцията по задържането на убийците се състояла в югозападната част на Москва.

Както по-рано писахме, Сергей Чуев беше погубен в един от московските паркове нощес, където се е разхождал с приятелката си. Той се е опитал да помогне на бременна жена, която била нападната от група младежи. В резултат на това нападателите почнали да го постановат и не спрели, до момента в който той не потопен в намиращото се в парка изкуствено езеро. След това избягали.



Заради получените контузии Сергей не съумял да излезе самичък от водата, а момичето, което било с него, пробвало да му помогне, само че безрезултатно. Тя извикала за помощ, а инцидентен минувач се отзовал и го изкарал от езерото. Останалите очевидци пробвали да оказват помощ на потърпевшия до идването на медиците, само че още веднъж безрезултатно.

" Момичето вървеше по моста, а групата младежи стартира да я задява. Тръгнаха да я дърпат за полата и тогава се намеси борецът, който ги помоли да спрат, само че те не го послушаха и го нападнаха. Пребиха го, той падна в езерото и потъна, а те избягаха ", споделя един от очевидците на трагичната преживелица.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР