Първи минути от ноември насам изигра българският защитник Стефан Велков,

...
Първи минути от ноември насам изигра българският защитник Стефан Велков,
Коментари Харесай

Стефан Велков с първи минути след контузията през ноември

Първи минути от ноември насам изигра българският бранител Стефан Велков, откакто нощес беше на терена едно полувреме в контрола на запасите на неговия отбор Ден Бош. Вторият тим на Ден Бош игра подготвителен мач като посетител на ВВВ Венло и отстъпи с 0:2. Бившият футболист на Славия стартира като титуляр и остана на терена до края на първата част. За Велков това са първи минути от 23-и ноември предходната година, когато се контузи по време на мача с Камбур (1:1).

Там той получи контузия на коляното, която наложи интервенция и следващо възобновяване. Старши треньорът на Ден Бош Вил Бусен е доста удовлетворен от завръщането на българина в игра, а макар провалянето е удовлетворен и от представянето на тима. " Ние имахме явен и обрисуван превес по време на срещата, само че загубихме поради две самостоятелни неточности. За благополучие резултатът от подобен подготвителен мач не е от първостепенно значение ", сподели още Вил Бусен.

В шампионата на втората холандска дивизия Ден Бош е на 2-о място в класирането с 47 точки, като изостава на 6 от водача Твенте. Тимът обаче има три следващи мача без победа, а в петък гостува на АЗ Алкмаар-2, като упованията са Стефан Велков да бъде в групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР