Първи коментар бабата на полицая, задържан за превоз на нелегални

...
Първи коментар бабата на полицая, задържан за превоз на нелегални
Коментари Харесай

Проговори бабата на полицая , задържан за трафик на бежанци

Първи коментар бабата на служителя на реда, арестуван за транспорт на незаконни мигранти. Самата тя схваща за случилото се от медиите. По думите ѝ 23-годишният Денислав Борисов с нищо не е показвал, че нарушава закона. 

Бабата на Денислав е била с него няколко часа преди той да излезе и да транспорти мигрантите и по нищо не е посочил, че следва да направи нещо неправилно.

„ Видях, че светят лампи и няма обувки и по това знам, че е на работа и това е. Вчера си беше тук през целия ден. Сутринта рано, в случай че е излязъл “, споделя Екатерина Борисова, баба на служителя на реда. 

23-годишният Денислав Борисов е чиновник на бранш „ Специализирани полицейски сили “ към Столична дирекция на вътрешните работи от две години. Той и фамилията му живеят в Перник. В продължение на месеци той е бил в заплатен, неплатен отпуск и болничен. Последният му болничен изтича на 31 декември 2022 година Първият му работен ден е е трябвало да бъде на 6 януари 2023 година

Баба му казва, че даже не е подозирала, че се занимава с трафик на мигранти.

„ Той, който нито пуши, нито пие, даже и бира. Няма опиати, няма такива неща “.

Когато е спрян за инспекция, Денислав е бил с униформа. Не е бил на работа, само че е посочил служебната си карта за да осуети инспекцията. Пред проверяващите служителят на реда е споделил, че не за първи път се занимава с транспорт на незаконни мигранти и че го прави поради пари.

„ Това, в случай че е станало е в този момент несъмнено, тъй като той другояче щеше да има някаква сума пари. Дори за Коледа му дадох 50 лв. “, споделя Екатерина.

Казва и че не знае Денислав да има финансови усложнения. По думите ѝ той имал един заем за автомобил.

„ Тя е кола втора ръка. Не е нова. Не знам какъв заем е теглил. Всеки си заплаща за грешките. Ще си загуби работата. Дори на Нова година му споделям: „ внимавай, Дени, не си се поддавал на нищо, недей и в този момент. Той не контактува доста “, споделя още Екатерина пред bTV.

От Министерство на вътрешните работи споделиха, че от столичната дирекция са почнали дисциплинарна инспекция на Денислав Борисов и ще спомагат с всичко належащо. Най-късно в събота ще бъде гледана мярката за неотклонение на служителя на реда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР