Първенецът в Суперлигата на България Нефтохимик 2010 (Бургас) направи първо

...
Първенецът в Суперлигата на България Нефтохимик 2010 (Бургас) направи първо
Коментари Харесай

Нефтохимик загря с фитнес за гостуването си в Шампионската лига

Първенецът в Суперлигата на България Нефтохимик 2010 (Бургас) направи първо занятие при гостуването си в Босна и Херцеговина за идни си първи мач от Шампионската лига. Шампионите се изправят против Младост (Бръчко) в първия кръг на най-престижния шампионат в Европа, като мачът е на следващия ден (10 октомври) от 20,00 часа българско време в прилежащия на Бръчко град Пале.
След уморителното пътешестване с рейс във вчерашния ден до град Пале, през днешния ден състезателите на Найден Найденов започнаха деня с оживление и фитнес. В момента Нефтохимик прави и първа подготовка в формалната зала " Спортска дворана Пеки Пале ", където ще се играе срещата.
Реваншът е на 16 октомври (вторник) от 19,00 часа в зала " Младост " в Бургас. При триумф Нефтохимик ще играе с спечелилия от двойката сред Младост (Загреб) и Войводина (Нови Сад) във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига
Срещата Младост (Бръчко) - Нефтохимик 2010 ще бъде предавана директно по онлайн телевизия Laola1.tv . Гледайте мача - ТУК!!!.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР