Първата за Пловдив 3D пешеходна пътека, изрисувана изцяло от млади

...
Първата за Пловдив 3D пешеходна пътека, изрисувана изцяло от млади
Коментари Харесай

Откриват първата по рода си 3D зебра в Пловдив

Първата за Пловдив 3D пешеходна пътека, изрисувана напълно от млади художници към школата по изобразяване на Маша Катилева, която е и създател на плана, ще бъде открита през днешния ден от 16.00 часа на ул. „ Ген. Данаил Николаев “. Лентата ще прережат кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов и краткотрайно изпълняващата длъжността шеф на ОУ „ Д-р Петър Берон “ Ани Попова. Район „ Централен “ чака на събитието да участва и Димитър Димитров, шеф на КАТ Пловдив.

За задачите на новата облага в непосредствена непосредственост до централния вход на учебното заведение уредниците са се погрижили да бъде пренасочено придвижването на МПС в интервала от 10.00 до 16.30 ч. Малките художници ще работят по авансово квалифициран план, на който Стаменов се спря преди няколко седмици.   

„ Нито една спестена секунда на пътя не коства колкото живота на едно дете “ е мотото на акцията „ Убий скоростта, избави дете “. Пловдив подава ръка на благородната самодейност с поредност от действия.

„ Убий скоростта, избави дете “ насочва вниманието на водачите и обществото към застрашителния брой пътни катастрофи, чиито жертви са деца. Район „ Централен “ кани всички жители на събитието, в границите на което ще бъдат раздавани и стикери за коли с логото на самодейността. Организаторите дават обещание слънчево време през есенния неделен ден.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР