Първата вълна я посрещнахме добре, втората – не толкова добре,

...
Първата вълна я посрещнахме добре, втората – не толкова добре,
Коментари Харесай

Валери Симеонов за коронакризата: Несвоевременни действия на политиците в България

Първата вълна я посрещнахме добре, втората – не толкоз добре, при третата малко се позабавихме. Българите прекомерно късно отиват да потърсят незабавна здравна помощ. Това е в резюме оценката на водача на НФСБ Валери Симеонов за коронакризата.
Несвоевременни дейности на политиците в България – в последна сметка Симеонов даде и по-сурова оценка на дейностите на изпълнителната ни власт. Той даде образец със Сърбия – там имало полицейски час. " За страдание преждевременното отваряне на учебните заведения – ето го резултатът в този момент ", сподели някогашният вицепремиер.
 Наближава крайният период за записване за гласоподаване в преносима изборна урна Наближава крайният период за записване за гласоподаване в преносима изборна урна
Днес, 24-ти март, е крайният период, в който Районни изборни комисии (РИК) назначават Секционните изборни комисии (СИК) за гласув...
На въпрос за какво България е доста напред във връзка с смъртността даже по отношение на другите балкански страни, Симеонов не се нае да приказва изрично, само че уточни, че сме по-застаряваща нация и възрастните имали по-малко съпротивителни сили.
Симеонов сподели и, че още един " сподвижник " в тежко състояние във ВМА, сходно на, визирайки различен народен представител от НФСБ. Става въпрос за Петър Христов Петров, който през годините беше запомнен с два доста съществени абсурда – и. А Симеонов е безапелационен, че да вземем за пример Касабов не е търсил връзки и е бил докаран в София чак като към този момент е бил интубиран.
Валери Симеонов посъветва ЦИК даже да си надвиши пълномощията, с цел да има ясни протоколи за доклад на бюлетините от изборите. Защо ЦИК по-рано не желаеха от Народното събрание опростяване на протокола, в този момент в последния миг ли го видяха, попита актуалният зам.-председател на Народното събрание. Според него, доста мъчно може да се събере Народното събрание, с цел да реагира.
Симеонов сподели, че не може всеки да схваща от всичко, само че се ядоса, че се внушавало, че в Народното събрание имало единствено идиоти, след въпрос дали някой непрекъснато трябвало да показва на депутатите каква нелепост са сътворили в следващия закон – в тази ситуация за Изборния кодекс и формата на протокола за доклад на бюлетини.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Политиката би трябвало да се образува от експертите * Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Политиката би трябвало да се образува от експертите*
Политиката в България би трябвало да се образува от специалистите, а не от политиците. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев при пре...
За връзките с Русия, водачът на НФСБ е безапелационен, че въобще не бъркаме. Той изиска съветските дипломати и Русия като цяло да опровергаят с съответни образци за какво не трябвало да се изгонват " Вярвам на българските служби, а не на съветските глашатаи ", акцентира водачът на НФСБ. Според него, Русия след Освобождението непрекъснато е опасност за България. Той е безапелационен, че Бойко Борисов не е трябвало да се среща с съветската посланичка у нас. Симеонов дефинира като " следващите клюки на психодесни " изказванията, че основният прокурор Иван Гешев опитвал да се подмазва на Съединени американски щати и Англия с акции като последната за.
Валери Симеонов сподели, че имал спестявания от няколкохиляди и добави, че лъгал единствено по хуманни аргументи - нямало да каже по кое време за последно, тъй като го гледал непосредствен болен.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР