Първата стъпка към всяко подобрение е приемането. Но какво може

...
Първата стъпка към всяко подобрение е приемането. Но какво може
Коментари Харесай

По-малко грижи: съвети срещу песимизъм

Първата стъпка към всяко усъвършенстване е приемането. Но какво може да помогне против грижите? Ето нашите три оферти:

    Медитация : Когато черните мисли не стопират да кръжат в главата, няколко минути медитация за разпределяне и осъзнатост може да сътворят чудеса.

   Говорене : нормално в главата ни проблемите наподобяват двойно по-големи, в сравнение с са в реалност. Тук ще помогне говоренето. Излейте душата си пред непосредствен човек и ще започнете да виждате нещата по-ясно. Ненапразно споделят, че споделената тъга е половин тъга. Освен това постоянно е потребно да чуеш второ мнение.

    Дигитална детоксикация : Когато човек желае да подреди мислите си, непрекъснатият напор от вести и информация се явява сериозна спънка. Оставете смарт телефона за известно време настрани и се концентрирайте върху себе си! В това отношение доста потребна е книгата на швейцарския създател Ролф Добели „ Изкуството на цифровия живот. Как да се откажем от новините и да се оправим с потока от информация “. Авторът предлага – къде на смешка, къде съществено - следното: „ Отървете се коренно от новините от живота си. Направете допустимо най-труден достъпа до всички новинарски портали. Отпишете се от всички бюлетини за вести. Изтрийте незабавно приложенията за вести на вашия смарт телефон. Продайте тв приемника си. Изтрийте всички страници с вести от лентата с желани отметки на браузъра си. Не избирайте портал за вести като начална страница на браузъра си. “

Или както се пееше по този начин хубаво в онази остаряла ария: Don't Worry, Be Happy!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР