Първата сензация на световното първенство по футбол е факт. Един

...
Първата сензация на световното първенство по футбол е факт. Един
Коментари Харесай

Първа сензация на Мондиала: Саудитска Арабия победи Аржентина с 2:1

Първата сензация на международното състезание по футбол е реалност. Един от любимците за купата - Аржентина, загуби първия си мач от новобранеца Саудитска Арабия. " Гаучосите " водеха с 1:0 на полувремето, само че след почивката азиатците стигнаха до два безответни гола и по този начин сграбчиха трите точки. Досега отборът на Лионел Скалони бе в серия от 36 следващи мача без загуба, само че в този момент тя бе прекратена.

Южноамериканците поведоха в 11-ата мин., когато Лионел Меси бе прецизен от дузпа. До края на полувремето още три попадения на Аржентина бяха анулирани поради засади. Два от тях бяха на Лаутаро Мартинес, а един - на Меси.

Още в третата минута на второто полувреме Ферас Ал-Бурайкан отклони топката за Салех Ал-Шехри, който надбяга Кристиан Ромеро и прати топката в десния ъгъл на вратата, защитавана от Емилиано Мартинес - 1:1. Малко по-късно последва цялостен потрес за двукратните международни първенци. Салем Ал-Давсари овладя топката в наказателното поле, съумя да премине през няколко играчи на Аржентина посредством дрибъл отляво в наказателното поле и по-късно прати топката в горния десен ъгъл, с цел да може Саудитска Арабия да реализира цялостен поврат в рамките единствено на пет минути.

До края на срещата " гаучосите " имаха съществено превъзходство, само че по този начин и не съумяха да стигнат до гол и по този начин ще би трябвало да търсят своето класиране с положителни резултати против Мексико и Полша.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР