Първата ракета на България призна, че е изпитал сериозни трудности

...
Първата ракета на България призна, че е изпитал сериозни трудности
Коментари Харесай

Григор след успешния старт: Бяха най-тежките условия, при които съм играл тук

Първата ракета на България призна, че е изпитал съществени компликации в първия си мач на . Той пречупи 142-ия в света Иржи Лехечка за към 3 часа, а на корта трябваше да се бори с неподходящи за игра условия, в това число и мощен вятър.
" Беше доста, доста тежък първи мач, най-тежките условия, в които съм играл тук. Винаги е доста комплицирано против противник, с който в никакъв случай не си играл, който прогресира, изиграл е няколко мача и няма какво да губи. Беше доста, доста рисков първи мач ", съобщи българинът след триумфа и уточни, че Лехечка играе " прелестен тенис ".
" Всеки мач е оспорван. Не можем да си кажем: " Този състезател не е част от схемата ". Трябва да преодолееш седем противници, в случай че искаш да спечелиш шампионата ", добави Димитров и уточни, че отсъствието на Новак Джокович на шампионата не прави задачата по-лека.
Звездата разяснява и обстоятелството, че има повече победи в Мелбърн, в сравнение с " Ролан Гарос " и " Уимбълдън " взети дружно. " На Ролан Гарос се сещам за доста тежки първи кръгове с по 4-5 сета, които изгубих. На Уимбълдън като че ли постоянно един мач, нещо не ми доближава. Има някаква дребна спънка, само че не е късно това да се промени ", безапелационен бе Григор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР