Първата ракета на България при дамите Виктория Томова отстъпи във

...
Първата ракета на България при дамите Виктория Томова отстъпи във
Коментари Харесай

Програма: Томова ще дебютира на РГ срещу финалистка от Шлема във вторник

Първата ракета на България при дамите Виктория Томова отстъпи във финалния стадий на квалификациите на тазгодишното Открито състезание на Франция, само че след това шансът ѝ се усмихна, откакто три тенисистки, попаднали по право в главната скица, се отхвърлиха от конкуренцията и нашата сънародничка получи опция да заеме мястото на една от тях, влизайки като " щастлива губеща ".

Това ще бъде едвам първо присъединяване за родната ни представителка в същинската част на втория " мейджър " за годината, като при дебюта си нашето момиче ще се изправи против финалистката от Аустрелиън Оупън - Даниел Колинс. В момента американката се откри под №9 в международната класация, което е единствено с едно място по-ниско от върховото ѝ класиране. Тя също по този начин може да се похвали с две WTA трофеи, както и постигане до четвъртфиналната фаза на Ролан Гарос през 2020 година.

Предстоящата среща сред Томова и Колинс ще бъде първа в историята на тяхното съревнование и ще открие програмата на корт 6 през утрешния ден (вторник). Това значи, че двете състезателки да излязат на корта в тъкмо 12:00 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опцията да наблюдавате мача на нормалните линкове в Tennis.bg.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР