Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри победоносно кампанията

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри победоносно кампанията
Коментари Харесай

Програма за сряда: Григор излиза два пъти на корта, ще търси реванш срещу Циципас

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри победоносно акцията си в тазгодишното издание на Мастърса в Рим, постигайки двусетова победа над 20-годишния американски гений Брандън Накашима. Родният ни представител не сподели най-хубавото, на което е кадърен, и наложително ще би трябвало да увеличи равнището си, в случай че желае да продължи напред към осминафиналите, защото през утрешния ден го чака извънредно съществено затруднение в лицето на международния №5 Стефанос Циципас.

Това ще бъде трети следващ шампионат, в който пътят на нашето момче се пресича с този на гърка, като във всеки от предходните дуели успеха бе на страната на по-високоранкирания тенисист. В сряда Димитров ще има опция да си отмъсти за предходните две провали, като конфликтът посред им е подложен трети в програмата на втория по величина корт във Foro Italico - Grand Stand Arena, което значи, че предстоящото му начало е след 15:00 часа българско време.

След нужната отмора на най-хубавия ни тенисист му следва да излезе наново на корта за срещата си от втория кръг на конкуренцията при тандемите, където през тази седмица си партнира един до друг с Хуберт Хуркач. На старта българо-полското дуо надви над Иван Додиг и Остин Крайчек, само че в този момент следва да се изправи против някогашните №1 в света и носители на купа от Шлема - Мате Павич и Никола Мектич. Двубоят им е четвърти поред на корт 6 и се чака да започва не преди 18:00 часа българско време. Вие пък още веднъж ще имате опцията да наблюдавате изявите на Димитров онлайн на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

Grand Stand Arena (начало 12:00 часа):

1. Арина Сабаленка – Джан Шуей

2. Пабло Кареньо Буста – Карен Хачанов

3. Григор Димитров – Стефанос Циципас

4. Гарбине Мугуруса – Юлия Путинцева

5. Марин Чилич – Камерън Нори (не преди 19:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР