Първата ни ракета Григор Димитров стартира сезона с първия си

...
Първата ни ракета Григор Димитров стартира сезона с първия си
Коментари Харесай

Тенис НА ЖИВО в Мелбърн: Григор Димитров - Андрю Харис 4:3

Първата ни ракета Григор Димитров започва сезона с първия си дуел за 2021 година. Той ще бъде на ATP шампионата в Мелбърн - " Мъри Ривър Оупън ". Българинът излиза против международния номер 232 Андрю Харис, като се чака мачът им да стартира към 10:00-10:30 часа българско време.
В последна сметка обаче мачът ще се забави, тъй като към момента не са се изиграли двата дуела, предхождащи борбата на Григор против Харис. Изглежда срещата ще стартира след 11:00 часа българско време.
 Официално: Григор Димитров е с нов треньор Официално: Григор Димитров е с нов треньор
Данте Ботини публично бе доказан като новия треньор на първата ракета на България Григор Димитров. Вече името на аржентинския специа...
ПРЕДИ СБЛЪСЪКА
Харис си обезпечи дуел с Димитров, откакто се наложи в първи кръг над Таро Даниел с 2 на 1 сета, в обособените елементи 5:7, 6:4, 7:5. Двубоят им продължи към 2 часа и половина и бе извънредно оспорван. Гришо пък почиваше в първия кръг.
Димитров и 26-годишният Харис не са се срещали преди и това ще е първи дуел сред тях. Мачът ще се състои в сряда и е пети в програмата на " 1573 Арена ", която стартира в 02:00 часа българско време.
Следете развиването на дуела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР