Първата морска битка може и да се опъна доста на

...
Първата морска битка може и да се опъна доста на
Коментари Харесай

От женомразец в герой: Фифо от "Игри на волята" се превръща в топ конкуренция

Първата морска борба може и да се опъна много на Куков, само че същото не може да се каже за Филип Атанасов. Оказа се обаче, че присъединяване на Фифо е бодил в очите на някои от участниците в новия сезон на " Игри на волята: България ". Някои от дамите упрекнаха Фифо, че е женомразец и оформя обединения.

В същото време изпъкна супер доста в морската борба, в която се раздаде на макс и мина сложното трасе два пъти. " Фифо се държи супер, въобще не би трябвало да слуша мнението на Жени ", " Браво! Ето това е състезател, а не някой, който е там, с цел да търси бърза и евтина популярност ", гласят част от мненията в нета.

Виж още: Изненада! Джулиана Гани е бременна за повторно, поискала чудото на Кръстовден

Филип другояче е електроинженер, само че заниманието му са тежестите. В свободното си време спортува постоянно, а от представянето му до този миг в Игрите си проличава, че подготовка не му липсва.

Виж още: Дени от " Един за различен " е неразпознаваема: Риалити звездата сподели напълно нова кифленска визия

Филип е Републикански първенец по плуване при ветераните. " Не се лаская, само че не би трябвало да ме подценяват, че съм инженерчето. Мога да се оправя с всички задания в Игрите, пъзелите не биха ми се опънали изощо ", съобщи Фифо и нещо ни подсказва, че ще бъде един от топ играчите в четвърти сезон на " Игри на волята ".

Виж още: Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха? Бившите съпрузи изненадаха всички

Изображение: https://www.instagram.com/fifoatanasov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР