Първата глоба на нудист у нас вече е факт. Туристът

...
Първата глоба на нудист у нас вече е факт. Туристът
Коментари Харесай

Глобиха нудист, ходил гол по плажната ивица на Делфин

Първата санкция на нудист у нас към този момент е реалност. Туристът Михаил Калчев ходил гол по плажната линия на плаж Делфин край Ахтопол е санкциониран. 

„ Ние напълно умерено и учтиво го помолихме да не се разхожда гол, тъй като децата плачат и бягат от него ”, съобщи спасителят Яна Пенева пред бТВ.

За първо лято досегашният нудистки плаж има наемател и споровете сред туристи с бански и без не стопират. Чадърите и шезлонгите, които наемателят е сложил на плажа, могат да се употребяват безплатно… само че единствено от хора с бански.

Наемателят на плажа обаче е колеблив. " В знак на положителната ми воля за потушаване на напрежението може да обособя в единия завършек на плажа зона за тези дами и господа да продължат да плажуват по метода, по който са го правили досега ”, сподели Йордан Тодоров. Вместо това обаче, наемателят стартира да построява волейболно игрище в свободната за нудисти зона.

На плаж Делфин тлее и различен проблем - Инициативен комитет сезира прокуратурата за нелегално потребление на общински парцел.

Плажът е в предпазена зона НАТУРА 2000 и е част от парк „ Странджа ”. Дирекцията на парка е разкрила нарушавания, измежду които изсечени дървета и растителност. Наемателят не е съгласувал и плана за стълбата, която остана рисково незавършена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР