Първата едмица на септември, започва динамично. Какво ви очаква според

...
Първата едмица на септември, започва динамично. Какво ви очаква според
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември 2018

Първата едмица на септември, стартира динамично. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в астрологичната прогноза направена от Петя Георгиева.

Овен
Безпредметно е да се пришпорвайте ненужно, тъкмо в този момент няма да ви покачат заплатата, най-вече сътрудниците да стартират да ви гледат изкривено. В професионален проект събитията ще се развиват по нормалния метод. Що се отнася до фамилните въпроси правете нещата дружно с околните и съобразявайки се с мнението им, в случай че желаете да получите положителни резултати и да хармонизирате връзките.

Деловите контакти може и да са интензивни, само че надали ще се случи нещо изненадващо. Анализирайте в детайли факторите, от които зависи стартирането на нов план и бързайте, в случай че имате даже най-малки подозрения.

Телец
Не се взимайте прекомерно на съществено и не преувеличавайте сложността на заниманията си. През тази седмица умерено можете да „ се пуснете по течението “. Нищо няма да е прекомерно незабавно или пък да изисква особени старания. Всичко, с което се захванете ще намира вярното си решение.
Контактите със остарели другари ще са източник на позитивни страсти. Спомените от предишното ще ви заредят с оптимизъм.
Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Близнаци
Вероятно през тази седмица ще имате опция да оставите в предишното финансов или юридически, само че обвързван с пари проблем, който ви тревожи. Не е изключено да получите и материална облага, за която от много време си мечтаете. Може да наподобява малко, само че ще е задоволително, с цел да ви зареди с положително въодушевление.

Посветете свободното време да обичаните хора и на обичаните занимания. Дори да е имало някакви несъгласия, те ще изгубят заостреност по естествения си ред.

Рак
Контактите на всякакво равнище ще са доста по-интензивни от нормално през тази седмица. Както деловите, по този начин и персоналните срещи ще са по-дълги, по-напрегнати и по-разгорещени, в сравнение с допускате, само че ще са и по-резултатни от упованията ви. Оставете самодейността на събеседниците си, вие единствено внасяйте деликатни корекции и ще постигнете задачите си.

Грижите за околните ще са свързани освен с децата, само че и с родителите или по-възрастни родственици, в случай че имате такива. Усещането, че сте потребни ще се отрази позитивно на самочувствието ви.

Лъв
Предстои една същински „ мистична “ седмица. Ще узнаете информация, която досега някой по неразбираеми аргументи е скривал от вас. Ще съумеете да се възползвате от наученото, освен това без да навредите на който и да било. Ще намерите предмет, който сте не запомнили някъде или си мислите, че от дълго време сте изгубили. Характеристиката на събитията ще увеличи чувствителността ви.

Стари финансови въпроси ще припомнят за себе си, само че с тях ще се справите с помощта на интуицията и положителните си другари.

Дева
Колкото сте по-комбинативни през тази седмица, толкоз ще сте по-доволни от себе си. При осъществяване на професионалните задания би трябвало да се ориентирате към екипна работа, да сте подготвени да дадете най-хубавото, на което сте способни, за осъществяване на служебните планове. В персонален проект, обаче, би трябвало да взимате решенията си независимо и да не допускате ничие въздействие.

Определете най-важното още при започване на седмицата, тъй като всяка последваща задача ще е обвързвана с резултатите от предходната. За някои може да се върнете обратно или да изчакате. Приемете го като естествена поредност, а не като нарочна пречка.

Везни
Напредвайте с „ тиха стъпка “ през идващите дни и ще постигнете оптимални резултати с минимални старания. Гледайте, слушайте, анализирайте и не обсъждайте проектите си. Интуицията ви е мощна, ще разберете подтекста в думите на събеседниците си и ще се предпазите, нагледно казано от уловки, които някой може да се опита да сложи на пътя ви.
Не е изключено в сериозен миг да получите поддръжка от човек, който досега се е държал с вас враждебно.

Скорпион
Желанията ви са доста и разнородни, само че надали ще съумеете да ги реализирате в цялостния им тип. Много е евентуално да се случи нещо ново в живота ви, което да е от световно значение и да ви зарадва като да вземем за пример нова работа, автомобил, другар или друго с дълготрайно влияние.

Нечия постъпка ще ви ядоса, възмути и ще ви накара да се замислите за личните си реакции в сериозни моменти. Новият човек от обкръжението ви ще изиграе значима роля за смяната на мнението ви.

Стрелец
На моменти ще се постанова да напуснете зоната на личния си комфорт, да „ натиснете газта “ и да деянията увереност. Част от заниманията ще са свързани с прочут риск, само че в случай че прецените ресурсите си вярно и заложите на ексцентрични способи най-вероятно ще се окажете в групата на печелившите. Промените, без значение от степента им, ще са с позитивен резултат.

Вглеждайте се в дейностите и реакциите на близките. Със сигурност ще забележите, че някой ви насочва сигнали за начало на сантиментална връзка.

Козирог
Деловата стратегия ще е напрегната. Независимо дали тъй като сътрудниците ви са в отпуска или тъй като на вас ви следва да ползвате своята, ще имате доста повече задания от нормално. В положение сте да се справите, належащо е единствено си създадете оптимална организация и да контролирате страстите.

Както за фамилните, по този начин и за необвързаните представители на вашия знак предстоят вълнуващи любовни страсти. Не е изключено да създадете семейство или да предотвратите вероятно анулиране на дългогодишна връзка.

Водолей
Най-важният фактор за резултатите ви през тази седмица е умеенето да спазвате разпоредбите и да почитате автономията на сътрудниците си. Не си позволявайте фриволности, не навлизайте в непозната територия. Може да уреждате някои покупко-продажби в неофициална конюнктура, само че наложително следвайки условията на открития етикет.

В процеса на другарство ще установите какъв брой доста ви пречат нездравословните привички. Помислете дали не е време да се заемете със самоусъвършенстването си.

Риби
Главната роля в идния интервал ще се падне на любовните ви връзки. За страдание, не може да се каже дали любовта ще се превъплъти в ролята на позитивен или на негативен воин. Може да възстановите прекратена връзка, само че може и да разберете за не напълно лицеприятни действия на половинката си, които да ви разочароват.

Каквато и да е обстановката не взимайте решения в положение на прочувствена превъзбуда и в случай че не сте изяснили всички детайлности, с цел да не съжалявате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР