Първата дама на САЩ отново попадна в центъра на вниманието.

...
Първата дама на САЩ отново попадна в центъра на вниманието.
Коментари Харесай

Мелания отново впечатли всички с неподражаемия си стил

Първата дама на Съединени американски щати още веднъж попадна в центъра на вниманието. Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила съблюдава дългогодишната великденска традиция – участва на търкалянето на яйца по моравата в Белия дом.

Преди седмица някогашен модел на Playboy съобщи, че е имала връзка с Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, до момента в който е бил към този момент женен за Мелания. Въпреки слуховете, че това е породило огромно напрежение в първото семейство на Съединени американски щати, двамата демонстрираха любов, съгласие и даже си размениха целувка.
12
Семейство Тръмп се появи пред събралото се голям брой хванати за ръце, а необятната усмивка не слезе от лицето на първата дама. Мелания още веднъж впечатли всички присъстващи с неподражаемия си жанр – бе избрала красиво синьо палто, съчетано с черен панталон и черни ботуши. Тя завоюва благосклонностите и с топлото си отношение към децата – окуражаваше ги по време на надпреварите, чете им и книга.
12 12
Търкалянето на яйца на Южната ливада на Белия дом се провежда по традиция в понеделника след Възкресение Христово. На него по традиция участват фамилиите на президента, вицепрезидента, на членове на администрацията му, на чиновници на Белия дом. Тази година началото на търкалянето на яйца бе сложено от Тръмп и първата дама Мелания, които надуха свирки. На търкалянето на яйца участваха петте деца на Тръмп, двете снахи на Тръмп и неговите девет внуци.

Търкалянето на яйца по традиция продължава през целия ден. Традицията в Белия дом датира от 1878 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР