Първата дама на Китай Пън Лиюен се срещна вчера в

...
Първата дама на Китай Пън Лиюен се срещна вчера в
Коментари Харесай

Първата дама на Китай се срещна с учители и ученици от германската гимназия „Бург“

Първата дама на Китай Пън Лиюен се срещна през вчерашния ден в Пекин с учители и възпитаници от Детски китайски хор на немската гимназия „ Бург “ от град Есен.

„ Хорът се трансформира в мост за културен продан сред Китай и Германия и знак на другарството сред нашите нации. Надявам се децата да почувстват очарованието на китайската просвета посредством музиката и да допринесат за задълбочаване на другарските връзки сред двете страни в бъдеще “, сподели по време на срещата първата дама на Китай.

Учениците описаха на Пън Лиюен за образованието си и показаха предпочитание да продължат да напредват в проучването на китайски език и просвета.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9550Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед11282Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед47952Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед23581Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12578Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545784Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176359Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135593Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121192Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91551Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов15199Напрежението сред НАТО и Русия растеХристо Георгиев21195„ Юмрукът
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР