Първата дама на джаз музиката – Хилда Казасян, ще се

...
Първата дама на джаз музиката – Хилда Казасян, ще се
Коментари Харесай

Йорданка Христова аут от "Като две капки вода", стара муцуна от шоуто заема мястото й!

Първата дама на джаз музиката – Хилда Казасян, ще се завърне в журито на “Като две капки вода “, заемайки място до Димитър Ковачев-Фънки. Шест звезди и представители на българския шоубизнес ще имат опция да седнат в третия съдийски стол в шестия сезон на паметното шоу. Със завръщането на Хилда е ясно, че Йорданка Христова е навън от риалитито.

“Тази година поканихме разнообразни известни лица, които да допълват експертните оценки въз основата на своя театрален опит и професионализъм. Участниците ще имат опция да чуят още една позиция, а феновете – да видят нови конфигурации на съдийската маса “, разяснява екипът на шоуто.
“Страхувам се по какъв начин ще се оправя, само че по едно и също време нямам самообладание да се впусна в това приключние! “, съобщи R&B звездата Гери-Никол, която ще бъде част от шести сезон на неповторимото шоу за преобразявания.

“С присъединяване ми мога да покажа разнообразни музикални стилове и многото лица, които Гери-Никол носи “, добави изпълнителката, която е един от най-запомнящите се участници в историята на X Factor България. От преобразяванията най-вече я тормозят мъжките облици, само че счита, че би се справила сполучливо както с оперно пеене, по този начин и с попфолк.
Освен нея, в новия сезон на “Като две капки вода “ ще забележим Софи Маринова, Иван Юруков, Златка Райкова, Славин Славчев, Борислав Захариев, Константин и Маргарита Хранова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР