Първата дама Десислава Радева бори уроки и зли очи с

...
Първата дама Десислава Радева бори уроки и зли очи с
Коментари Харесай

Деси Радева бори уроки с бяла магия

Първата дама Десислава Радева бори уроки и зли очи с червен конец. НСО не е задоволително, с цел да отбрани президентшата от действителни и мислени заплаха, по тази причина се наложи и старите поверия да влязат в приложимост, видя HotArena .

Съпругата на Румен Радев очевидно се е повела по настоящата мода да се пази от уроки с гривна от червен конец. От скоро новия аксесоар е вързан на дясната й ръка, с цел да я пази от зли очи и неприятни езици, написа „ Телеграф ”.

Най-новата й облага не е крепък телохранител, а алена гривничка с мънисто. И очевидно прави работа, защото Деси Радева не наподобява толкоз изтормозена, както в първите месеци от мандата на брачна половинка си.

„ Генерал Деси ”, както шеговито я назовават, реши да се покаже за първи път с гривната по време на старта на акцията „ Българската Коледа ” в президентството. Съвсем неотдавна тя сама решила да си постави бижуто.

Досега първата дама не даваше тип да се въздейства от закани или злобни мнения. Заради първото обаче се принуди да одобри защитата от НСО, а поради второто последва образеца на Бойко Борисов и също си върза алена гривна.

Самият министър председател съобщи, че по този начин се пази от всевъзможни зли очи и уроки. „ Нося го от пет години, да не пипвам уроки и нали непрестанно ми спрягат името от заран до вечер. Лошо ли е ”, разяснява министър председателят.

Някои от неговите съперници като Сергей Станишев също се вързаха с червен конец. Настоящата му първо политическа противничка Корнелия Нинова, пък напряко залага на алените тоалети–защото в политическите борби, единствено един конец май не стига.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР