Първата част от седмия поред филм от поредицата Мисията невъзможна:

...
Първата част от седмия поред филм от поредицата Мисията невъзможна:
Коментари Харесай

Том Круз измести Харисън Форд

Първата част от седмия подред филм от поредицата " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част 1 " предстоящо провокира мощен зрителски интерес в летния сезон, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас. Задълбаването в предишното на Итън Хънт в сюжетната линия са наблюдавали общо 15 798 фенове, а приходите за първите три дни у нас на кино лентата са 226 421 лв., осведоми Българска телеграфна агенция.

На втора позиция е двуседмичният отличник " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". Излязлата в края на юни последна част от историята за археолога доктор Джонс, почнала през 80-те години на предишния век, е с към този момент 70 817 фенове и осъществя приходи от 901 531 лв. от билетите им.

Трети е анимационният филм " Стихии ", разказващ за живота в Стихиопол. Пресъздаваща персоналната история на родителите на режисьора Питър Сон анимация към този момент пета седмица е по екраните, като са я гледали 49 346 фенове и има доходи от 572 301 лв..

На четвърто място измежду най-гледаните филми у нас е трилърът " Коварен капан: Червената врата ". Петият филм за семейство Ламбърт, който се развива десетилетие след последния от поредицата и споделя за влезлия в лицей " Далтън ", е втора седмица в кината. Той е привлякъл интереса на 12 898 фенове и регистрира 145 600 лв. доходи.

Пето място е за друга анимация - " Руби Гилман: Тийн кракен ". Разказаната в тийнейджърски жанр история на подводния свят на кракени и русалки е с 12 965 фенове и 127 929 лв. доходи за трите седмици у нас.

На шесто място е комедията " Без неприятни усеща ", в която останалата без работа героиня се заема да изкара от черупката му затворен младеж. Резултатът са видели към този момент 14 348 фенове, като постъпленията от кино лентата за месец в кината възлизат на 171 026 лв..

Седма позиция е за втората премиера от предишния уикенд - датската анимация " Алберт ". Как пакостникът Алберт се впуска в търсенето на балон с парещ въздух, са разбрали общо 1263 фенове, а приходите са 12 717 лв..

Осмо място заема анимационният " Спайдърмен: През Спайди-вселената ", продължение на кино лентата от 2018 година Завръщането на Майлс Моралис със задачата да избави всички светове са гледали общо 59 377 фенове, а приходите за седемте седмици по екраните у нас са в размер на 687 003 лв..

На девето е украинската анимация " Мавка: Горска ария ". Историята на пазителя на гората и младия музикант Лукас е привлякла 11 044 фенове и има 114 327 лв. доходи.

№10 е мюзикълът " Малката нимфа ", основан по анимацията на " Дисни " и приказката на Ханс Кристиан Андерсен. Как Ариел се влюбва в Ерик са си припомнили и разбрали общо 71 878 фенове, а приходите от билети за двата месеца в кината възлизат на 858 015 лв..

Извън първите 10 най-гледани кино лентата е третата премиера от предишния петък - " Осемте планини " по описа на Паоло Кониети. Историята за другарство, непокътнато за цялостен живот, е гледана от 26 фенове и има 238 лв. доходи.

През предишния уикенд в кината са влезнали общо 31 468 фенове, като всеки трети е гледал Том Круз. Миналата година по същото време филми са гледали общо 33 917 фенове, като тогава един от всеки трима е предпочел " Тор: Любов и гръмотевици " или " Миньоните 2 ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР