Бившият депутат Александър Мацурев, областният лидер на ПП ГЕРБ Андрей

...
Бившият депутат Александър Мацурев, областният лидер на ПП ГЕРБ Андрей
Коментари Харесай

Обединени за каузата ГЕРБ в Банско! Бивш депутат, областен лидер и кандидат за депутат в празнично фото навръх Лазаровден 

Бившият народен представител Александър Мацурев, регионалният водач на Политическа партия ГЕРБ Андрей Новаков и претендентът за народен представител Костадин Загорчин от Банско разискаха през днешния ден тактиката за бъдещите парламентарни избори. Обединени, герберите от Банско, дават поръчка за добър избирателен резултат, в една мощно конкурентна конюнктура.

Мацурев, който е водач на партията в Банскои неколкократно избиран за народен представител от курортния град, ще съобщи опита си като избирателен състезател на новия кандидат- народен представител Костадин Загорчин, който за първи път се впуска в конкуренцията за Народното събрание, воден от концепцията да показа почтено Банско в предизборната борба.

В празничния Лазаровден да нахъса съпартийците си, в града под Тодорка, дойде и регионалният водач, евродепутатът Андрей Новаков, който неуморно кръстосва района, с цел да ревизира партийните редици и показа партийните повели.

Добра поръчка дават за тези парламентарни и европейски избори ГЕРБ в област Благоевград, следи се раздвижване и възобновление на структурите, вижда се обединяване в името на крайната цел, а тя е, ГЕРБ да остане първа политическа мощ в региона, оставяйки доста след себе си другите партии.

Тримата видни гербери увековечиха началото на предизборния спринт към Народното събрание с паметно фото на другари, точно на красивия пролетен празник.

П. Петров
,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР