Един от най-често срещаните дебати в началото на драфт сезона

...
Един от най-често срещаните дебати в началото на драфт сезона
Коментари Харесай

Фентъзи бейзбол: Как да се справим с кризата с наранявания на фона на обезпокоителното търсене на пичове

Един от най-често срещаните диспути при започване на драфт сезона на фентъзи бейзбол беше дали да влагаме рано или не в започване на пичинг.

В продължение на години болшинството клоняха към драфтове първо нападатели и потребление на междинните до късните рундове за създаване на фантастична ротация. Приливът стартира да се обръща преди към седем години и тактиката на „ джобните аса “ за набиране на елита, започваща рано ориентиране, взе превъзходство.

Това продължи няколко сезона, само че след повишаването на травмите и въпросите към „ свежия “ бейзбол, единствено най-верните запалянковци на хвърлянето удържаха позициите си. Днес даже този контингент ще ви каже, че съсредоточаването върху офанзивните категории е верният метод и в случай че седите в елитна ръка, може да желаете да помислите за високи продажби тъкмо в този момент.

Броят на питчърите сега в листата с контузени е голям. Загубихме Спенсър Страйдър, Герит Коул, Шейн Бийбър, Блейк Снел и Фрамбър Валдес, всички считани за топ 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР