Първата 17-дневна отпуска като президент на САЩ Доналд Тръмп ще

...
Първата 17-дневна отпуска като президент на САЩ Доналд Тръмп ще
Коментари Харесай

Къде ще прекара първата си отпуска Тръмп

Първата 17-дневна отпуска като президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще прекара в личните си шикозни парцели в Съединени американски щати. Първото място, където ще отседне е голф клуб в Ню Джърси.

Тръмп е прочут с това, че е безжалостен съперник на отпуските. „ Не си вземайте отпуск! Какъв е смисълът? Ако работата ви не ви харесва, значи сте създали неправилен избор” написа той в своята книга „ Мисли като милиардер”. В изявление пред Лари Кинг Тръмп споделя, че всички негови познати, които са съумели в никакъв случай не са си вземали отпуск. „ Те си почиват, когато работят”, изяснява той.

Все отново президентът на Съединени американски щати си почива събота и неделя. Половината от своите 23 уикенда до момента на този пост, той е прекарал в именията си в Ню Джърси и Флорида.

Една от аргументите, които евентуално е предиздвикала Доналд Тръмп да излезе в отпуск е, че по време на неговото неявяване от Белия дом, е очакван ремонт на отоплителната и климатична системи, които не са подменяни 27 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР