Първа инвестиционна банка отпразнува 25-годишнината от откриването на своя клон

...
Първа инвестиционна банка отпразнува 25-годишнината от откриването на своя клон
Коментари Харесай

Fibank отбеляза четвърт век в Пловдив

Първа капиталова банка отпразнува 25-годишнината от откриването на своя клон в Пловдив с блестящо събитие. Празникът на Fibank в града под тепетата почетоха дългогодишни клиенти, бизнес сътрудници и другари на банката от града и района.

В обръщението си към гостите Управителят на Fibank-клон Пловдив госпожа Зоя Трайкова означи, че дружно с клиентите са осъществили редица планове, които усъвършенстват живота и инфраструктурата в района. Тя благодари на всички 106 служителя в клона, за професионализма и успеваемостта в работата.



На събитието участва част от управлението на банката в лицето на господин Никола Бакалов, Главен изпълнителен шеф и Председател на Управителния съвет на Fibank, който показа някои красноречиви обстоятелства за триумфите на Fibank-клон Пловдив. Банката има 7 офиса в района, над 93 000 клиенти – физически лица и компании, огромна част от които се доверяват на банката от години. Кредитният портфейл на клона доближава 540 млн.лв., а ежемесечно чиновниците правят 38 000 интервенции с клиенти. От мениджмънта на банката бяха още господин Илия Ботев, Регионален управител и Управител на клон Карлово, господин Кирил Игнатов, шеф „ Клонова мрежа “,  г-н Сава Арабаджиев, Ръководител направление „ Бизнес развиване и продажби “ и господин Ивайло Александров, шеф „ Корпоративни връзки “.



Водещ бе Георги Мамалев, а за положителното въодушевление на гостите се погрижиха младите дами от струнно трио „ Хипнотик “, изпълнителите ДаниАН и Ясен Зердев, а на финала имаше зрелищна заря.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР