Партньорството между Даниил Медведев и Lacoste бе издигнато на ново

...
Партньорството между Даниил Медведев и Lacoste бе издигнато на ново
Коментари Харесай

Lacoste изработи персонализирано лого за Медведев


Партньорството сред Даниил Медведев и Lacoste бе издигнато на ново равнище. Шампионът от US Open 2021 е една от най-големите звезди в портфолиото на френския бранд, като следващото доказателство за това е новото персонализирано лого, направено особено за международния №8.

На страницата си в Twitter руснакът разгласява занимателно видео, в което е в детайли обяснена концепцията на новото лого. То прилича джойстик, като това е отпратка към едно от заниманията не Медведев, който е измежду най-запалените геймъри в тура. В изображението намират място и буквите на тенисиста, както и още някои любопитни елементи.

„ Партньорството ми с Lacoste е доста особено. За мен те са като семейство. Тази нова крачка в взаимната ни работа освен е значима и вълнуваща, само че и приказва красноречиво за връзките посред ни. Всичко стартира преди няколко години, когато Lacoste ми предложиха да популяризирам новия им модел обувки за тенис и от там нататък нещата се развиха доста естествено. Партньорството ни постоянно е било доста сполучливо и по тази причина се веселя, че получих привилегията да имам свое лого. Надявам се да го видя по облеклата на доста почитатели в бъдеще “ – разяснява Медведев.

Всички детайлности по отношение на новото лого можете да научите от видеото:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР