Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов ВМРО, която реши да участва

...
Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов ВМРО, която реши да участва
Коментари Харесай

Бивш водещ от Нова тв и хора от БСП са в листите на ВМРО

Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов Вътрешна македонска революционна организация, която реши да взе участие независимо на идните парламентарни избори, показа така наречен " гражданска квота " в листите си.

Сред претендентите за депутати от Вътрешна македонска революционна организация са икономистът и някогашен водещ в Нова тв Кузман Илиев, актрисата Ернестина Шинова, както и напусналият преди ден Българска социалистическа партия специалист по външна политика Боян Чуков. Изключеният от Българска социалистическа партия народен представител Иван Иванов също ще бъде в листа на Вътрешна македонска революционна организация – тази във Варна.

" Не за пръв път каним представители на гражданското общество. На изборите 105 индивида са от гражданската квота. Само в листите на трите столични региона те са 15 души. 8 от водачите на листи са от гражданската квота ", сподели Каракачанов по време на представянето на гражданската квота.

Боян Чуков ще е в листата на Вътрешна македонска революционна организация в Стара Загора. " Считам, че Вътрешна македонска революционна организация като партия стои най-близо до моите убеждения и позиции ", сподели той.

" Аз съм родолюбец и смятам, че патриотизмът е най-големият щит против огромните опасности, които предстоят световно против нацията ни. Считам, че всички би трябвало да сме патриоти и всички партии би трябвало да са патриотични. За някои това се трансформира в срамна дума. За Вътрешна македонска революционна организация не е ", уточни Кузман Илиев. Доскоро импровизирано се говореше, че Илиев може да е част от листите на ГЕРБ, още веднъж като гражданска квота.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР