Партия Волт обяви в понеделник, че е пред подписване на

...
Партия Волт обяви в понеделник, че е пред подписване на
Коментари Харесай

Волт е първата партия, която ще подпише с Петков и Василев

Партия " Волт " разгласи в понеделник, че е пред сключване на предизборно съглашение с " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев за явяване на изборите на 14 ноември. Споразумението ще бъде подписано през идващите ден-два, разгласи водачът и създател на партията Настимир Ананиев пред БНР.

При последните избори " Волт " бе част от " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ), само че преди месец Настамир Ананиев съобщи, че се отдръпва от обединението. Още тогава се заприказва, че " Волт " евентуално ще взе участие в политическия план на двамата служебни министри.

Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да подпишат съглашение с най-малко още една партия, с цел да се образува коалиция под името " Продължаваме промяната ". Най-сериозен кандидат наподобява е партия " Средна европейска класа " на бургаския общински консултант Константин Бачийски.

" Надявам се всичките партии (в коалицията) да дават отговор на профил, който е непосредствен на Волт - такива, които не са взели участие във властта, имат европейски профил, които желаят смяна. Миналата седмица казахме, че планът (на Петков и Василев) ни харесва, профилът ни харесва. За 4 месеца видяхме съответни дейности - битка с корупцията, прекъсване на капитали, вкарване на пари в хазната, с цел да се покаже, че като спрат кражбите, пари има и те могат да стигнат до нуждаещите се ", разяснява Ананиев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР