Партия Възраждане“ организира нов национален протест на 23 февруари. Този

...
Партия Възраждане“ организира нов национален протест на 23 февруари. Този
Коментари Харесай

„Възраждане“ организира нов национален протест на 23 февруари

Партия „ Възраждане “ провежда нов народен митинг на 23 февруари. Този път недоволството против зеления документ и ценовия потрес ще бъде пред Министерския съвет, разгласи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Протестът няма да е единствено и само поради зеления документ. Защото ние внесохме предложение за решение на Народното събрание, с което да се задължи държавното управление да предприеме пакет от незабавни ограничения за превъзмогване на ценовия скок и потрес, който се обрисува и който случва сега “, сподели той.

„ Не е единствено само това. Аргументирах ви и обстановката с рецесията в Украйна. Включително даже в случай че щете и вчерашния безусловно неправилен и безусловно безразсъден Консултативен съвет по национална сигурност.

Ще протестираме и поради това, че сега в нашата делегация, която е в Съединените щати, е включена американската посланичка.

Аз, между другото, през вчерашния ден се чудех кой липсва на Консултативния съвет. Ами Херо Мустафа липсваше “, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР