Партия Продължаваме промяната ще бъде учредена в петък, 15 април,

...
Партия Продължаваме промяната ще бъде учредена в петък, 15 април,
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев учредяват партия в Пловдив

Партия " Продължаваме промяната " ще бъде учредена в петък, 15 април, в Пловдив. Учредителното заседание ще се организира в Конгресния център на панаира с присъединяване на 600 делегати от цялата страна, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Партията ще има двама съпредседатели - и, които са главните мотори на плана. На събранието ще се изберат управителни органи - народен, изпълнителен и надзорен препоръки, както и ръководители на районните структури.

Пловдив е определен, защото тук е реализиран най-хубав избирателен резултат. Градът е предпочетен и поради чисто географското улеснение, че се намира съвсем в центъра на страната, изясни за медията ни пиарът на пловдивската конструкция Весела Балева. 

Учредителното заседание е планувано с начало 18.00 часа, а преди този момент се планува брифинг за медиите. Късният час на събитието е определен поради натоварената стратегия на премиера. Рано сутринта в събота министър-председателят ще излети от летище " Пловдив " за Битоля, където ще бъде открит новият офис на българския културен център " Иван Михайлов ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР