Партия ДОСТ не е била финансирана от сдружение Асоциация Бату

...
Партия ДОСТ не е била финансирана от сдружение Асоциация Бату
Коментари Харесай

Местан: Всички данни за финансите на ДОСТ са декларирани по надлежния ред

Партия ДОСТ не е била финансирана от съдружие " Асоциация Бату платформ ", за което основният прокурор Сотир Цацаров изиска да бъде оповестено за противоконституционно. Това разгласи водачът на партията Лютви Местан, представен от Би Ти Ви.

В петък стана известно, че Цацаров е внесъл искане в Окръжен съд - Кърджали да се приключи активността на сдружението. Лидерът на ДОСТ отхвърли партията му да е била финансирана от разследваното съдружие.

" Нямаме отношение с тази фондация. Аз за първи път чух за съществуването на сходна организация от известието на прокуратурата ", сподели още той. По думите му всички данни за финансирането на партията са декларирани по надлежния ред.

" Ние сме естествен политически индивид, който работи напълно в границите на закона, неслучайно финансирането на цялата ни предизборна акция е регистрирано правилно ", съобщи още Местан. Той изрази вяра, че прокуратура ще приключи инспекцията добросъвестно, " без преднамереност, при ясно схващане за равнопоставеност на всички партии във България ".

Местан дойде в Кърджали за празника на града. Той бе измежду уредниците на молебен в джамията за всички починали цивилни по време на освобождението на града.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР