Партия Да, България“ избира председател. Единствен кандидат за поста е

...
Партия Да, България“ избира председател. Единствен кандидат за поста е
Коментари Харесай

Да, България избира лидер, Христо Иванов е единственият кандидат

Партия „ Да, България “ избира ръководител. Единствен претендент за поста е сегашният ръководител в оставка Христо Иванов, заяви БНР. Той подаде оставка поради слабия избирателен резултат на последния парламентарен избор на коалиция „ Демократична България “, от която партията е част.  

Христо Иванов подаде оставка ден след изборите, на които дясната коалиция получи малко над 6% поддръжка за разлика от вота през юли, когато резултатът беше двоен - 12,06 на 100 от гласовете на гласоподавателите.  
Христо Иванов: Временна комисия да разиска промени в конституцията
„ Внесен е план за основаване на краткотрайна комисия, която да разиска вероятните промени в конституцията, свързани с върховенството...
Прочети повече
„ Това е доста сериозен знак от нашите поддръжници за отдръпване на доверието към нас “, съобщи тогава той. Сега Иванов е единствен претендент за водач на „ Да, България “.

На конференцията ще бъдат определени и другите управителни органи - Национален съвет и Контролна комисия на партията. Открит за медиите ще бъде отчетът на Христо Иванов и изказванията на двамата министри, които „ Да, България “ има в ръководещата коалиция - на правораздаването Надежда Йорданова и на електронното ръководство Божидар Божанов.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР