Партия "Атака" се регистрира в ЦИК за предстоящите избори за

...
Партия "Атака" се регистрира в ЦИК за предстоящите избори за
Коментари Харесай

Сидеров: До последно очаквах патриотите да се явим заедно на евроизборите


Партия "Атака " се записва в ЦИК за идните избори за Европейски парламент. Преди да се записва водачът на партията Волен Сидеров разяснява решението на партиите от патриотичната коалиция да се явят поотделно на изборите.

Той разяснява, че от "Атака " са се записали в последния вероятен ден, тъй като до последно са имали търпението и толерантността да изчакат дали въпреки всичко няма да се решат да се явят дружно.

"Уви, това не стана ", съобщи Сидеров и посочи, че е бил труженик за общо явяване на евроизборите.

"НФСБ е партията, която предопредели явяването поотделно, тъй като те споделиха изрично, че няма да се явят с „ Атака” на тези избори ", съобщи Сидеров. По думите му от Вътрешна македонска революционна организация пък не са посмели да вземат това решение.

Сидеров заяви, че са събрали над 4000 подписа за евровота и посочи, че листата им към момента не е подготвена, тъй като претендентите за нея се избират посредством политическа академия, в която до 21 април хора, които в никакъв случай не са взели участие в политическия живот на страната, само че желаят да станат част от него, декларират своето предпочитание.

След това вотът на феновете ще подреди листата, с която партията ще се яви на идните Европейски избори. Сидеров изрази вяра, че ще съумеят да вземат най-малко един мандат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР