Партия "Атака" разпространи чрез пресцентъра си послание, адресирано до коалиционните

...
Партия "Атака" разпространи чрез пресцентъра си послание, адресирано до коалиционните
Коментари Харесай

Волен разкри, че ВМРО и Султанка подкрепят джендърите!

Партия "Атака " популяризира посредством пресцентъра си обръщение, адресирано до съдружните им сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация.

"Във връзка с фалцетните медийни изказвания от Вътрешна македонска революционна организация на тематика "джендър " от "Атака " заявяваме следното: "Едно е да приказваш, друго е да действаш! ", се показва в известието на националистите до средствата за всеобщо осведомление.

"По време на съвещанието на обществената комисия на 23.01.2019г. заместник-министърът по труда и обществената политика доктор Султанка Петрова от квотата на Вътрешна македонска революционна организация предложи „ джендър” текстовете, с които да наемаме пришълци, да им плащаме осигуровки и пенсии. И това беше подкрепено от народния представител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Калин Поповски. Единственият дал своя вот „ против” беше депутатът от АТАКА Павел Шопов. Колеги от Вътрешна македонска революционна организация, синхрoнизирайте се! Единствено тогава ние, българските патриоти, ще ви повярваме ", приканват от "Атака ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР