Партиите са временни, но България ще остане във вековете, заяви

...
Партиите са временни, но България ще остане във вековете, заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: България ще остане във вековете, партиите са временни

Партиите са краткотрайни, само че България ще остане във вековете, съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка днешния празник – 3 март , представен от БГНЕС.

“Вместо политици те да сплотяват нацията, те я разделят ”, счита той. “На 3 март в Сан Стефано възкръсва новата българска страна, само че малко по-късно Великите сили вземат решение, че България не би трябвало да бъде обединена, а разграничена. Именно 3 март , а не някой различен ден става знак на този народен блян – всички българи да живеят свободно и в личната си страна ”, съобщи Каракачанов. Според него политици те в предишното също са се карали, както сегашните, само че са имали обща цел – свободата и независимостта на България.

За Каракачанов в дни като днешния е значимо да се запитаме кой е актуалният ни народен блян и възпитават ли се с него младите генерации. “Тъй като тези дни имаше още веднъж престрелка с политици те в районен съд Македония, да им благопожелавам празника и на тях. 3 март е празник на всички българи, които тогава са били в една страна. След като беше раздрана България , точно българите в Македония въстанаха и подвигнаха Кресненско-разложкото въстание, с цел да възстановят и запазят Санстефанска България ”, сподели още вицепремиерът. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР