Партиите на бившия вицепремиер Валери Симеонов - НФСБ, и на

...
Партиите на бившия вицепремиер Валери Симеонов - НФСБ, и на
Коментари Харесай

След раздялата с ВМРО - НФСБ в коалиция с Воля за парламентарните избори

Партиите на някогашния вицепремиер Валери Симеонов - НФСБ, и на зам.-председателя на Народното събрание Веселин Марешки - " Воля ", вършат коалиция за взаимно явяване на идните парламентарни избори.

Това оповестиха преди минути на конференция в Народното събрание управленията на двете политически обединения. Името ще е " Патриотична коалиция Воля-НФСБ " .

" Във времена на рецесия лозунгът " Съединението прави силата " става още по-актуален. България има потребност от обединяване на патриотичните сили. Ето за какво през днешния ден дружно с сътрудниците от НФСБ разгласяваме дружно " Патриотична коалиция - " Воля " и НФСБ ". Двете партии имат доста общи цели и по тази причина чакаме с голямата поддръжка, която ще получим от българския народ, да участваме в идващото ръководство и да ги осъществяваме ", съобщи Марешки.

Миналата седмица стана ясно, че коалиция " Обединени патриоти " няма да взе участие на изборите в настоящия си формат. Решението за това първо разгласи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, от чиято партия решили, че избират да се явят независимо на вота.

Тогава Валери Симеонов разяснява, че е сюрпризиран от решението на досегашния си съдружен сътрудник, защото преди броени дни той е твърдял, че патриотите ще се явят дружно на изборите.

Очаквайте детайлности...
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР