Парти мода за ЧНГ: Блясък, лукс и злато Сияйна кожа

...
Парти мода за ЧНГ: Блясък, лукс и злато Сияйна кожа
Коментари Харесай

По-красива: Ефектен празничен грим с брокат

Парти мода за ЧНГ: Блясък, разкош и злато Сияйна кожа с чай от лайка за купона

Празничният блестящ грим с брокат е съвършен за новогодишната вечер. Брокатът е изключително съвременен сега, придава драматизъм, цвят и основава несравним тримерен резултат. Преди да нанесете грима, уверете се, че кожата ви е чиста и хидратирана. Препоръчително е авансово да освежите лицето си с мицеларна вода или тоник. Не прекалявайте с използването на броката, а го запазете единствено за една част от лицето си - очи или устни!

Ако заложите на брокатен грим, първо нанесете елементарни сенки за очи в същия цвят. Така цялостният грим ще се слее безупречно и на никое място няма да има по-тъмни или по-светли петна. За спомагателен резултат можете и да нанесете сенки в противоположен цвят под броката. Отгоре прибавете така наречен глитер основа или глитер лепило. Този артикул ще резервира блясъка кондензиран, а сенките - непокътнати. Използвайте авансово навлажнена плоска синтетична четка, с цел да нанесете броката.

Завършете грима с матова черна очна линия и секси червило. Можете да употребявате брокат и единствено върху долния клепач за ексцентрична и ексцентрична визия. Особено първокласно наподобява комбинацията на кафяви или шоколадови сенки с брокат в златисти тонове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР