Парламентатната група на „БСП за България“ внесе вота на недоверие

...
Парламентатната група на „БСП за България“ внесе вота на недоверие
Коментари Харесай

БСП внесе вота на недоверие срещу правителството на Борисов

Парламентатната група на „ Българска социалистическа партия за България “ внесе вота на съмнение в деловодството на Народното събрание. Вотът е на тематика "Корупция " и е петият, който групата на Българска социалистическа партия внася в 44-ия парламент против третия кабинет на Бойко Борисов.
В деловодството се качи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и цялата парламентарна група. ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ се състои от 78 народни представители. С това от опозицията са спазили условието за вота една пета от народните представители да предложат Народното събрание да гласоподава съмнение на Министерския съвет, а точно 48 депупати.
Правилникът планува разискванията по плана за решение за гласоподаване на избор на съмнение да стартират не по-рано от три дни и не по-късно от седем дни от постъпването на предлагането.
Гласуването на плана за решение се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.
Проектът за решение се счита за признат, когато за него са дали своят вот повече от половината от всички народни представители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР