Парламентът ще подложи на първо гласуване днес Законопроекта за удължаване

...
Парламентът ще подложи на първо гласуване днес Законопроекта за удължаване
Коментари Харесай

Депутатите ще гласуват на първо четене удължаване на действието на Бюджет 2021

Парламентът ще подложи на първо гласоподаване през днешния ден Законопроекта за удължение до 31 март 2022 година на действието на разпореждания на Закона за държавния бюджет за 2021 година, Закона за бюджета на ДОО и на НЗОК.

Предстои депутатите да гласоподават на първо четене и измененията в Закона за груповите капиталови схеми и на други предприятия за групово вложение.
Депутат влиза в Народното събрание без зелен документ - може ли в действителност някой да го спре?
От 24 януари в Народното събрание към този момент ще се влиза против зелен документ или тест за ковид. Това е окончателното решение на Народното събрание (...
Прочети повече
Като точка първа в четвъртък следва чуване на министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков по отношение на преизчисляването на пенсиите, аргументите, заради които има пенсионери, които са ощетени от това и по какъв начин ще бъдат обезщетени възрастните хора, които получиха понижаване на приходите си по отношение на последните месеци на 2021 година.

Депутатите ще обсъдят въвеждане на обезщетителен механизъм за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар, това е планувано като втора точка в програмата на Народното събрание. Парламентарният надзор е в петък, от 9.00 ч.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР