Парламентът решава проблемите със законодателството за Българската рмия. Това каза

...
Парламентът решава проблемите със законодателството за Българската рмия. Това каза
Коментари Харесай

Цветанов: Никога и по никакъв начин не сме се противопоставяли, на която и да е институция

Парламентът взема решение проблемите със законодателството за Българската рмия.

Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "Никога и по никакъв метод не сме желали да се противопоставяме, на която и да е била институция. Не влязохме в тона на репликите от президентството. Недопустимо е да има такова отношение към депутати от българския парламент. От страна на ГЕРБ няма никакъв проблем да водим разговор с президентството ", сподели още той.

Относно комисията за изтребителите Цветанов съобщи: "Какво по-хубаво от това да има произрачност. Ще се харчат 1.5 милиарда лв.. По-добре в този момент да приказваме за тези пари, в сравнение с по-късно. Ние нямаме положително или отрицателно отношение към президента. Не е хубаво той да твърди, че тази комисия е арбитражен съд. Трябва да почитаме президентската институция. Трябва да имаме почитание към всички институции. Ние не преглеждаме тази комисия като преднамереност. Тази комисия би трябвало да разкрие всички обстоятелства към избора на изтребител. разговорът е водещ. Това, че някой се разпозна в думите, които казахме, не е проблем на ГЕРБ ", безапелационен беше Цветанов.

Малко преди този момент той се срещна със съветника на президента по вътрешна сигурност и гражданско общество - Николай Копринков. Разговорът минал "в дух на прилски разговор ", разкри Копринков. "Каквито и да са търканията, разликите, да може да се изчистят ", разкри президентският консултант. Попитан щкакво ще съобщи на президента след диалога, Копринков съобщи: "Че всичко е обикновено. Къде виждате напрежението? ", попита риторично Копринков. "Тъй като нашият диалог мина в дух на уместност за бъдещи връзки сред институциите, които би трябвало да са в един естествен разговор, не мисля, че можем да търсим някакъв спор ", акцентира той.

От ГЕРБ пък обявиха, че срещата е била доста къса, няколко минути единствено, а двамата се засекли инцидентно в коридорите, тъй като Копринков бил пристигнал в Народното събрание по различен мотив.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР