Парламентът изгуби ценен човек. Това коментира за Виктория Василева от

...
Парламентът изгуби ценен човек. Това коментира за Виктория Василева от
Коментари Харесай

Даниел Митов: Името Бойко Борисов отваря врати, когато трябва да се решава важен проблем

Парламентът изгуби скъп човек. Това разяснява за Виктория Василева от Има Такъв Народ, която напусна Народно събрание, Даниел Митов от ГЕРБ. Преди да влезе в студиото, той разцелувал колежката си, която бе посетител преди него в утринния блок.

Смятам, че би трябвало да отидем на избори, Народното събрание и тази настройка са се изчерпали, отсече той във връзка с идните съвещания за кабинет.

Когато приказваме за съюзнически посолства, обикновено е те да се интересуват от това какво се случва в страната. А името Бойко Борисов отваря порти и нашите съдружници звънят на Борисов, опозицията се оказва по-важна за нашите сътрудници, тъй като очевидно те не имат вяра на държавното управление. Всички вероятни европейски водачи звънят, сподели Митов. Хора от Европейска комисия, от Франция, от Германия са звънели на опозицията, сподели още той.

ГЕРБ поддържа френското предложение за Северна Македония, защото Политическа партия не вкараха предложение за поддръжка на това предложение. Демократична България се ангажираха и ние първи вкарахме решението. Това беше лидерското деяние, съобщи Даниел Митов.

Ясно е, че са манипулирани фотосите от спалнята на Борисов. Българската прокуратура е институцията, която би трябвало да се занимава с тези неща. Сега на някои не им харесва резултата, разяснява националният фаворит резултатите от петорна експертиза за парите в шкафчето на експремиера.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР