Парламентът и днес е арена на просташки обиди и нападки.

...
Парламентът и днес е арена на просташки обиди и нападки.
Коментари Харесай

Нов просташки скандал в парламента: Депутати на косъм от ръкопашен бой

Парламентът и през днешния ден е сцена на дебелашки обиди и нападки. Двама народни представители се сбутаха и бяха на ръба от пердах между тях.

Антон Кутев от Българска социалистическа партия ядоса ръководещите с изявление от трибуната на Народното събрание. В процедура по метода на водене той изиска да се реши ясно въпросът с правото на персонално пояснение.

Повод стана декларация от името на „ Воля”, изнесена от водача на партията Веселин Марешки. Той атакува жестоко председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и други депутати от групировката й, написа " Фалгман ".

Кутев след това изясни, че Народното събрание следва да вземе кардинално решение дали да може да се дава отговор в процедура по персонално пояснение след сходни заявления.

„ Айде изчезвай, бе”, обаче му извика депутатът от „ Обединени патриоти” (ОП) Юлиан Ангелов. Това изнерви така и така ядосания Кутев, който стартира да му маха предизвикателно и му отговори: „ Айде ела!”.

Депутатът от Българска социалистическа партия стоеше на място, само че след това се насочи към мястото на съперника си. Ангелов в началото остана на банката си и не реагира, само че по-късно и той се насочи към Кутев. Двамата се срещнаха на изхода от залата и се сдърпаха, само че бяха разтървани от квестори и депутати.

Първи спора се опита да спре ветеранът от Оперативна програма проф. Станислав Станилов.
След това пред кореспонденти Юлиан Ангелов изясни, че желал да отговори на апела за пердах и това било обикновено.


Проф. Станилов пробва да спре спора...


Секунди след този кадър Юлиан Ангелов (с гръб) потегли и се сдърпа в коридора с призоваващия го за пердах Антон Кутев

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР