ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 За първи път в историята на хасковското село

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
За първи път в историята на хасковското село
Коментари Харесай

Правителството на Бойко Борисов изгражда нов водопровод в Ма...



ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

За първи път в историята на хасковското село Маслиново питейна вода ще има във всеки дом. Благодарение на Правителството на Бойко Борисов, единствено след шест месеца, над 800 индивида в Маслиново ще получат съответно водоснабдяване. Министерство на регионалното развитие отпусна на община Хасково близо 900 000 лева, с които ще бъде издигнат напълно нов тръбопровод. Решаваме най-големия проблем на селото.



Досега хората там се доставяха с вода най-вече от кладенци, а в най-сухите интервали през миналата година даже се постановяваше водоноски да обезпечават селото. Лично министър председателят Бойко Борисов посети Маслиново, с цел да се убеди, че единствено дни след обезпечаването на средствата, работата в селото е почнала.



Премиерът Бойко Борисов инспектира и работата по Интерконектора с Гърция на територията на община Димитровград. Съоръжението ще има механически потенциал до 5 милиарда куб. м. годишно. Строителството върви с доста положително движение. До момента са доставени тръбите по цялото трасе от 187 км. Газовата връзка ще пресича р. Марица и бент. " Студен бунар ", а строителите ще спазят безусловно всички екологични условия. Цената на целия план е 144,8 млн евро.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР