ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 21 гълъби пуснаха в небето над Хасково

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 21 гълъби пуснаха в небето над Хасково
Коментари Харесай

С 21 гълъби в небето “Републиканци за България” поискаха про...

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

21 гълъби пуснаха в небето над Хасково претендентите за народни представители от Политическа партия “Републиканци за България” пред монумента на Света Богородица.

“Неслучайно избрахме рид “Младежки”, тъй като сме най-младата листа. А 21-те гълъби символизират свободата и вярата ни за по-добър живот”, сподели един от най-младите претенденти в 29-и МИР Хасково Десислав Николов.

“Гласувайте рационално, гласувайте за смяна! С номер 21, през 21 век, за 21 секунди”, прикани третият в листата на Републиканците Славейко Иванов.

Гълъбите са знак на мира, само че също по този начин на обич и естетика. И като всяка друга птица – на полета на свободната воля, на безконечния блян към независимост.



Хората пускат гълъби в небето от незапомнена античност. За да донесат добър шанс и да оказват помощ на техните стремежи да се осъществен. Или писаните нежни думи да доближат до обичан човек.

В християнският свят гълъбите се почитат като земен облик на могъщите ангели. На тези висши сили, които въздават правдивост, санкционират самозабравилите се и горделиви властници и връщат вярата ни в положителното.

Приятели, ние имаме вяра, че повече от всеки път на нашата България й трябват, мир, естетика и разцвет. Но по тази причина би трябвало дружно да накажем самозабравилата се власт.

Ще върнем властта на суверена, на българския народ. Ще харчим нашите общи пари рационално. Като положителни стопани и за положителни дела. За да могат и нашите деца да останат тук – в нашата България.

Неслучайно избрахме да закрием нашата акция в Хасково с стартирането на 21 прелестни птици в небето. Те са знак на нашите чисти намерения. Но и на нашата увереност да върнем положителното още веднъж при хората!

Ние, Политическа партия „ Републиканци за България “ ще върнем справедливостта и хармонията в нашата Родина. С вашата поддръжка, ще създадем България още веднъж естествена страна.

Искаме вашето доверие в този момент и в никакъв случай няма да ви забравим!

Гласувайте на 04.04. 2021 с номер 21!

Подкрепете ни! За страна с правила!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР