Парламентарната група на ГЕРБ започва процедура за отстраняване на заместник-председателя

...
Парламентарната група на ГЕРБ започва процедура за отстраняване на заместник-председателя
Коментари Харесай

ГЕРБ иска оставката на зам.-председателя на НС Мирослав Иванов

Парламентарната група на ГЕРБ стартира процедура за премахване на заместник-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов от поста. Поводът е прекъснатото пленарно съвещание след декларация на партия ГЕРБ, която подлагаше на критика ръководството на обединението.

Десислава Атанасов от ГЕРБ прикани:

" Моля ви настоятелно - освободете мястото на пръв измежду равни, и това място да бъде заето и пленарното съвещание да продължи от някой, който може да владее освен залата, само че и личните си нерви. Г-н ръководител, известявам ви, че нашата парламентарна група влиза и ще потърси останалите за диалози за вашата оставка ".
 
От своя страна Мирослав Иванов увери, че съблюдава правилника на Народното събрание, както и че се отнася по един и същи метод към всички парламентарни групи:

" Не виждам съображение да си депозирам оставката като заместник-председател на Народното събрание. Защо? Защото аз ползвам един критерий към всички. Питайте господин Настимир Ананиев дали не съм му отнемал думата, питайте господин Митев какъв брой пъти съм му вземал думата на него. Аз съблюдавам текста на закона. Така е било и по този начин ще бъде ".
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР