Паркирането в големите градове често е друдна задача, а ситуацията

...
Паркирането в големите градове често е друдна задача, а ситуацията
Коментари Харесай

Поредно извращение с кола: Заплаха ли е, или избиване на комплекси?

Паркирането в огромните градове постоянно е друдна задача, а обстановката става още по-напрегната поради негласната " война " за места в жилищните зони. Често " бойните дейности " се водят едностранно от жители, считащи, че избрани местоположения им принадлежат.

Като би трябвало да ги защитят от колите на останалите водачи. Така се появяват грозни обстановки, в които на помощ идват туби, камъни касетки - употребявани за пазане тук-там. Дори се отива по-далеч - слагат се бележки или даже се протяга ръка на непознатия автомобил.

Именна такава е и идната история, споделена от млада жена, която живее във Велико Търново. Тя оправя задочно обръщение в обществените мрежи до индивида, който вини за серия от похищения против машината на своя другар.

" Не мога да схвана, що за наслаждение му е доставило да остави цялостна бутилка с урината си върху чистачките му? Вид опасност ли е, или изтребване пък на комплекси? ", написа Адриана Р. Тя споделя, че грозната постъпка се е разиграла в региона на бул. " България "

Младата жена, която е студентка в града, твърди, че това надалеч не е първото посягане против автомобила. Тя споделя, че колата е била драскана, била крадена и антената. Това станало било постоянно в последните две години.

Тя смята, че повода за грозните действия е, че колата не е с великотърновски номера.

Вижте цялата история, споделена от Адриана Р.:

До индивида,който постоянно прави всякакви извращения с колата на приятеля ми… Не мога да схвана що за наслаждение му е доставило да остави цялостна бутилка с урината си върху чистачките му? Вид опасност ли е, или изтребване пък на комплекси?То не беше крадене на антени,то не беше драскане по колата и това към този момент 2 години постоянно. Как пък не цените непознатата благосъстоятелност най-малко малко?Постоянно виждам това,че сме с различен регистрационен номер,който не е великотърновски по какъв начин ни слага пред проблеми тук. Това ли е новото обикновено? "  Постъпката буди вълна от неодобрение в обществените мрежи. Гражданите смятат, че сходно държание е неприемливо, само че установяват, че повода евентуално е " война " за паркомясто. Не липсват отзиви, че такива проблеми се раешават само с видеонаблюдение. Вижте някои от мненията:

  " Велико Търново ни е културната столица... За 2 години до в този момент е трябвало да се подхващат някакви ограничения...Региона ни се навъди крепко с откачалки, който прости и е добър след това страда... Това е за жал ситуацията ", счита Веселин Г.
  " Тези работи ги вършат най-вече пенсионери дето си мислят,че мястото пред терасата им е тяхно примерно ", твърди Камен И.  " Може би се хвали, че е добре с простатата? ", чуди се къде на смешка, къде съществено друга търновка. За страдание похищения против непознати коли са всекидневие, а постоянно причинителите остават ненаказани. Снимката е илюстративна 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР